News Flash:

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, propus pentru Premiul Nobel pentru Pace. Printre semnatari se afla si un roman 

18 Martie 2022
639 Vizualizari | 0 Comentarii
Zelenski

”In lumina evenimentelor fara precedent din punct de vedere istoric, solicitam respectuos Comitetului Premiului Nobel pentru Pace sa redeschida si sa reconsidere procedura de nominalizare in 2022 pentru Premiul Nobel pentru Pace!, se arata in scrisoarea transmisa Comitetului Nobel.

”Lumea este socata de imaginile de razboi care vin din Ucraina. Milioane de familii traiesc acum in frica, casele si mijloacele de trai le sunt amenintate de bombardamente si de o armata invadatoare. Suntem martori la curajul poporului ucrainean care a rezistat acestui razboi purtat asupra lor de catre Federatia Rusa.

Ucraineni si barbati curajosi lupta pentru a pastra democratia si autoguvernarea. De la sfidarea presedintelui ucrainean ales democratic, Volodimir Zelenski, pana la barbatul cu lacrimi in ochi care isi ia ramas bun de la familie pentru a lupta pentru tara sa, oamenii din toata Ucraina se ridica pentru a rezista fortelor autoritarismului. Cuvintele noastre de simpatie si sprijin cu greu pot face dreptate sacrificiilor pe care le fac pentru principiile drepturilor omului si pacii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1359 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005993 (s)