News Flash:

Papa Francisc, rugaciune pentru oprirea razboiului din Ucraina

16 Martie 2022
386 Vizualizari | 0 Comentarii
Papa

Papa Francisc a transmis o rugaciune emotionanta pentru pace, miercuri, cerand iertare pentru mortii si violentele din razboiul din Ucraina. Suveranul Pontif a evocat personajele biblice Cain si Abel, intr-un discurs tulburator.

„Doamne Iisuse, nascut sub bombele de la Kiev, mort in bratele mamei intr-un buncar din Harkov, trimis pe front la 20 de ani, ai mila de noi!'
De asemenea, Papa Francisc a cerut iertare in numele oamenilor care „continua sa bea sangele mortilor sfasiati de arme' si ale caror maini „create pentru a proteja s-au transformat in instrumente ale mortii'. Totodata, Suveranul Pontif l-a „implorat' pe Dumnezeu sa „opreasca mana lui Cain', cerand iertare „daca vom continua sa ne ucidem fratele, daca vom continua precum Cain sa scoatem pietrele de pe campul nostru pentru a-l ucide pe Abel'.


Doamne Iisuse, te cer pentru baietii si fetele, pentru baietii si fetele care traiesc sub bombe, care vad acest razboi teribil, care nu au hrana, care trebuie sa fuga, parasind casele si tot. Doamne Isuse, uita-te la acesti copii, acesti tineri, uita-te la ei, protejeaza-i', a spus Papa Francisc.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006812 (s)