News Flash:

Preot angajat pentru a „smulge mărturisirile"

Proprietarul unui restaurant din California a angajat un fals preot pentru a afla păcatele personalului

21 Iunie 2023
335 Vizualizari | 0 Comentarii


Potrivit informațiilor furnizate de CNN, un restaurant din California a fost silit să achite 140.000 de dolari în salarii restante și daune angajaților în urma angajării unui preot cu scopul de a "smulge mărturisirile" personalului său, fiind considerate de anchetatori ca fiind "cele mai nerușinate" acte de corupție comise de un angajator împotriva propriului personal.

Potrivit Departamentului american al Muncii, un angajat a spus că, proprietarul Che Garibaldi, care deține două locații ale Taqueria Garibaldi în nordul Californiei, a angajat un preot fals pentru a asculta confesiunile angajaților în timpul orelor de lucru și pentru a "smulge" detalii despre păcatele lor. Aceste detalii includeau întrebări despre întârzieri la muncă, furtul banilor din restaurant sau "intenții rele" față de angajator.

„Sub jurământ, un angajat de la Taqueria Garibaldi a explicat cum restaurantul a angajat un presupus preot pentru a le asculta păcatele de la locul de muncă, în timp ce alți angajați au raportat că un manager a afirmat în mod fals că problemele de imigrație vor fi ridicate de investigația departamentului", a afirmat procurorul Marc Pilotin.


Dieceza catolică din Sacramento a confirmat că nu a descoperit "nicio dovadă a vreunei legături" între preotul fals și dieceza lor. "Deși nu știm cine a fost persoana în cauză, suntem complet siguri că nu era un preot al Diecezei din Sacramento", a spus un purtător de cuvânt, conform Mediafax.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004803 (s)