News Flash:

Intră în cursa electorală

Mike Pence, vicepreşedinte în mandatul lui Trump, va candida pentru Casa Albă

7 Iunie 2023
340 Vizualizari | 0 Comentarii

Documentele publicate de Comisia Electorală Federală (FEC) confirmă că fostul vicepreședinte din mandatul lui Trump și-a anunțat candidatura pentru Casa Albă.

Fosta mână dreaptă a lui Trump va fi unul dintre principalii săi contracandidați în alegerile primare republicane din 2024.

Potrivit unor surse, inclusiv Reuters, conservatorul american va oficializa miercuri intrarea sa în cursa electorală, odată cu împlinirea vârstei de 64 de ani. Aceasta va fi marcată printr-un mesaj video urmat de un miting în Des Moines, statul Iowa. În aceeași seară, va fi invitatul postului de televiziune CNN.

În prezent, fostul vicepreședinte, care a fost numit "trădător" de către Donald Trump în urma evenimentelor de la Capitoliu din 2021, are un sprijin de 3,8% în intențiile de vot. În comparație, Donald Trump se bucură de 53,2% din aceste intenții, conform celor mai recente sondaje realizate de RealClearPolitics.

Mike Pence se află într-o poziție mult mai îndepărtată față de guvernatorul statului Florida, Ron DeSantis, care are un sprijin de 22,4% în intențiile de vot.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007610 (s)