News Flash:

CCIA Timiș organizează o misiune economică în China

Firmele timișene sunt invitate să participe la China International Import Expo, de la Shanghai

15 Iunie 2023
392 Vizualizari | 0 Comentarii


Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o misiune economică în Republica Populară Chineză, la Shanghai și Beijing, în perioada 3 - 11 noiembrie 2023.

Această inițiativă oferă companiilor din Timiș oportunitatea de a participa la China International Import Expo (CIIE), cel mai mare eveniment dedicat importului la nivel global, care se desfășoară la Centrul Național de Convenții și Expoziții Shanghai, în perioada 5 - 10 noiembrie 2023.

Expoziția reprezintă o oportunitate de a identifica potențiali parteneri de afaceri, de a promova brandurile proprii și de a descoperi cele mai recente realizări tehnologice ale companiilor chineze. Ediția a 6-a a CIIE este structurată în șase pavilioane tematice: produse agro-alimentare, automobile și automotive, industrii inteligente și tehnologia informației, bunuri de consum, echipamente medicale și produse de sănătate, comerț și servicii. De asemenea, expoziția va include și o secțiune specială dedicată inovării. Informații detaliate despre CIIE sunt disponibile pe site-ul evenimentului: https://www.ciie.org/zbh/en/.

Misiunea economică a fost organizată în urma întâlnirii dintre Președintele CCIAT, Florica CHIRIȚĂ, și Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, E.S. Domnul Han Chunlin, care a avut loc în București, la data de 20 aprilie a.c. De asemenea, evenimentul de prezentare a expoziției desfășurat la Timișoara, organizat de CCIA Timiș și Centrul Național Expozițional Shanghai, cu sprijinul Ambasadei Republicii Populare Chineze în România, a contribuit la organizarea acestei misiuni economice.

Pentru informații suplimentare și pentru a confirma interesul privind participarea la acest târg, companiile se pot adresa CCIAT prin e-mail la office•cciat.ro sau la numărul de telefon 0372 185 285, la persoanele de contact Cristina COROIAN și Stana STOIANOV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007298 (s)