News Flash:

Veste tristă din Italia

A murit fostul premier italian, Silvio Berlusconi

13 Iunie 2023
390 Vizualizari | 0 Comentarii

Moartea fostului premier italian Silvio Berlusconi a fost anunțată de către medicii de la Spitalul San Raffaele din Milano.

În luna aprilie a acestui an, Silvio Berlusconi a fost internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului San Raffaele din Milano din cauza problemelor respiratorii. Fostul premier italian fusese diagnosticat cu leucemie.

Silvio Berlusconi a fost spitalizat de la sfârșitul săptămânii precedente la Spitalul San Raffaele din Milano pentru analize legate de leucemia mielomonocitară cronică de care suferea și care l-a adus de mai multe ori în spital.

Luni, 12 iunie, dimineața, au sosit la Spitalul San Raffaele din Milano, cu mașini separate, Paolo Berlusconi și copiii săi Marina, Eleonora, Barbara și Pier Silvio Berlusconi. Se pare că starea de sănătate a fostului lider al Forza Italia s-a înrăutățit brusc și a urmat decesul.

Silvio Berlusconi a fost de trei ori prim-ministru al Italiei, fiind fondatorul Forza Italia și al unui imperiu media care a influențat peisajul național timp de peste 20 de ani.

În luna aprilie a acestui an, fostul premier italian a fost tratat pentru o infecție pulmonară în legătură cu leucemia cronică cu care fusese diagnosticat.

El a fost un magnat excentric al miliardarilor, fiind la conducerea guvernului pentru prima dată în 1994 și a condus patru guverne până în 2011.

Ultimele activități ale lui Silvio Berlusconi au fost legate de conducerea partidului de centru-dreapta Forza Italia, care a intrat în coaliție sub conducerea premierului Giorgia Meloni după alegerile din septembrie, când Silvio Berlusconi a fost ales în Senatul Italiei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006725 (s)