News Flash:

Primaria Timisoara invita cetatenii sa discute despre reabilitarea energetica a cladirilor din oras

4 Aprilie 2022
276 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria TM

In cadrul Proiectului „PadovaFIT Expanded” - „Expanding PadovaFIT! Home Solutions”, Primaria Timisoara invita cetatenii orasului de pe Bega sa discute despre reabilitarea energetica a cladirilor.
 
 
„In data de 06 aprilie 2022, incepand cu orele 09:00 (cca 3 ore 30 min), se va desfasura o SESIUNE DESCHISA PUBLICULUI PE TEMA REABILITARII ENERGETICE A CLADIRILOR”, anunta Ella Sipetan, manager de proiect.

Astfel, cei interesati de subiect pot lua parte la discutii online, prin platforma ZOOM. Intrebarile sunt asteptate strict pe subiectul care alcatuieste motivul intalnirii.

La masa rotunda se vor aseza reprezentantii aparatului de specialitate al primariei si colaboratorii, adica „experti tehnici direct implicati, specialisti de profil, agenti financiari si reprezentanti ai asociatiilor de locatari din Municipiul Timisoara”.

Despre ce se va discuta
• Solutii pentru eficientizare energetica in cladirile rezidentiale;
• Operationalizarea unor structuri de tip ghiseu unic – „One-Stop-Shop”.

Cei interesati sunt asteptati pana pe 5 aprilie sa se inscrie la adresa ella.sipetan•primariatm.ro sau victor.birda•primariatm.ro.

„Rugam sa ne transmiteti: datele de contact (NUME, PRENUME, reprezentand PERSOANA FIZICA / JURIDICA, TELEFON MOBIL si EMAIL, datele de contact ale firmei pe care o reprezentati – daca e cazul) si faptul ca sunteti de acord sa completati formularul GDPR ce va fi transmis. Aceste date sunt cu caracter confidential, fiind etape necesare si obligatorii pentru a se transmite link-ul pentru participarea pe platforma ZOOM”, se transmite in cadrul comunicatului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1898 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005886 (s)