News Flash:

Avanseaza lucrarile la baza sportiva CNI de langa Stadionul Dan Paltinisanu. In curand va avea gazon artificial

30 Martie 2022
302 Vizualizari | 0 Comentarii
stadion

Viceprimarul Cosmin Tabara lauda evolutia lucrarilor de la noua baza sportiva a Timisoarei, de tip I, de langa stadion. Curand se va monta gazonul artificial.
 
 
Noua baza sportiva din Timisoara, care se ridica pe strada Costica Radulescu prin Compania Nationala de Investitii (CNI), are parte de o evolutie pozitiva a lucrarilor.

„Vremea buna din aceste zile este prielnica pentru avansul lucrarilor la aceasta prima baza sportiva a Timisoarei”, transmite viceprimarul Cosmin Tabara.

Viceprimarul spune ca terasamentul este aproape finalizat si se va trece la montarea gazonului artificial. Lucrarile de zidarie la cladirea administrativa vor fi incepute si ele in perioada urmatoare.

Fundatia pentru tribune a fost turnata, iar acestea au fost comandate si vor ajunge in perioada urmatoare la Timisoara.

Tabara mai spune ca „s-a facut si terasamentul pentru turnarea placii de beton pentru terenul de minifotbal/handbal, apoi se va asterne tartanul”.

La finalul anului 2021, Primaria Timisoara a emis autorizatia de construire, astfel ca lucrarile au trecut mai departe. Viitoarea baza sportiva a Timisoarei va fi ridicata pe un teren de 14.000 mp de pe str. Costica Radulescu 6, aproape de Stadionul „Dan Paltinisanu”, dat de primarie in grija CNI inca din anul 2019. De curatarea parcelei s-a ocupat Societatea de Drumuri Municipale, care a primit putin peste 380.000 de lei cu TVA din bugetul local pentru „aducerea la cota a terenului”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004746 (s)