News Flash:

Prima aparitie in public a lui Vlad Gherman si a Oanei Mosneagu in calitate de iubiti. „Eu nu as accepta asta”

3 Februarie 2022
466 Vizualizari | 0 Comentarii
Vlad si Oana

Vlad Gherman si Oana Mosneagu nu se mai ascund. Cei doi si-au asumat faptul ca nu mai sunt demult amici si au inceput sa se prezinte la emisiuni in calitate de iubiti. In aceasta dimineata, cei doi au mers la „Neatza cu Razvan si Dani”, acolo unde au vorbit despre cum a inceput totul si despre cum gestioneaza intreaga situatie pe platourile de filmare langa Cristina Ciobanasu. 

Vlad Gherman repeta istoria. Dupa ce a avut o relatie de noua ani cu Cristina Ciobanasu, actorul s-a cuplat acum cu o alta colega de-ale lui de pe platourile de filmare. Oana Mosneagu este cea care l-a convins pe Vlad sa mai acorde o sansa iubirii. Cei doi sunt impreuna de cateva luni si, chiar daca fanii s-au prins demult de relatia lor, Vlad si Oana de abia acum si-o asuma pe deplin.

''Daca esti cu un actor e mai simplu, pentru ca este si meseria lui. Daca esti cu un civil trebuie sa-l faci sa inteleaga si sa-si dea seama ca asta e meseria ta. Daca Vlad ar fi la Hollywood si ar juca cu o mare actrita ar putea fi oricine, nu m-ar deranja. Nu cred ca ar fi o actrita cu care sa ma deranjeze, ca asta este meseria noastra. Bucuria ar fi atat de mare pentru el ca e o relatie de proiect incat as fi in primele randuri'', a declarat Oana Mosneagu la Neatza cu Razvan si Dani.

Criss si Vlad s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Pariu cu Viata si au continuat sa formeze un cuplu si in afara serialului. La fel cum a procedat si Criss cand s-a cuplat, la fel a procedat si Vlad si a decis ca este corect ca fosta lui partenera sa stie prima despre relatia lui cu Oana.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005417 (s)