News Flash:

Atenție, taximetriști timișoreni!

Primăria Timișioara va prelungi la cerere autorizațiile taxi, pentru 5 ani

10 Ianuarie 2024
103 Vizualizari | 0 Comentarii

Autorizațiile taxi din Timișoara vor fi prelungite, la cerere, pentru 5 ani, începând cu data de 8 ianuarie 2024. Persoanele fizice, întreprinderile familiale și persoanele juridice care doresc să își prelungească autorizația taxi trebuie să depună la Serviciul Informare și Consiliere Cetățeni (camera 12) următoarele documente:

Cerere tip
Autorizație de transport față-verso
Certificat de înmatriculare și cartea de identitate a autovehiculului
Certificatul de agreare emis de RAR
Declarație pe propria răspundere privind modul în care este asigurată dispecerizarea
Declarație pe propria răspundere privind dotările autovehiculului
Declarație pe propria răspundere privind venitul brut realizat din transportul în regim de taxi
Certificat de înregistrare la Registrul Comerțului
Documentele se vor depune în copie semnată și certificată conform cu originalul de către transportatorul autorizat, însoțite de actul în original, pentru verificarea autenticității acestora.

Pentru a evita aglomerarea la ghișeu, în prima săptămână din luna ianuarie se va afișa pe site programarea pe zile, în ordine alfabetică a solicitanților, în vederea depunerii documentelor.

Lista transportatorilor autorizați a căror documentație este completă și îndeplinește toate condițiile prevăzute de legislația în vigoare se va afișa în data de 29 februarie 2024 pe site-ul Primăriei Municipiului Timișoara și la sediul Compartimentului Mobilitate și Transport de pe str. M. Eminescu, nr. 2B.

Eliberarea autorizațiilor taxi cu valabilitatea prelungită pentru încă 5 ani va începe din data de 4 martie 2024. În același timp, se va semna contractul de delegare a gestiunii și se vor elibera ecusoanele.

Pentru ridicarea autorizațiilor taxi, a contractelor de atribuire în gestiune delegată și ecusoanelor aferente, transportatorul trebuie să se prezinte cu autovehiculul autorizat, să predea autorizația taxi cu valabilitatea expirată (în original), contractele de atribuire în gestiune delegată și ecusoanele aferente.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006615 (s)