News Flash:

Descoperire tragică ieri înTimișoara

O mamă şi fiul ei au fost găsiţi morţi în propriul apartament din zona Girocului

10 Ianuarie 2024
110 Vizualizari | 0 Comentarii

O tragedie a avut loc în zona Girocului, din Timișoara, unde o mamă și fiul ei au fost găsiți morți în apartamentul lor.
Vecinii au sesizat autoritățile după ce nu au mai văzut-o pe femeie în ultimele zile.
Salvatorii de la ISU și oamenii legii de la IPJ Timiș au ajuns la fața locului și au găsit cadavrele celor două victime.

„Azi, în jurul orei 17:40, polițiștii Secției 2 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil de pe Aleea Sănătății din Timișoara, au fost găsiți decedați o femeie, în vârstă de 49 de ani și fiul acesteia, în vârstă de 24 de ani. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fata locului, stabilind că cele sesizate se confirmă.

Echipajul medical sosit la fata locului nu a identificat urme de violență pe corpul victimelor, nici suspiciuni cu privire la cauzele decesului, persoanele fiind transportate la Institutul de Medicină Legală pentru a se stabili cu exactitate cauzele deceselor.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în mesajul Biroului de Presă din cadrul IPJ Timiş.

Conform unor surse din zonă, un tânăr în vârstă de 24 de ani a decedat din cauza unei boli de care suferea de mai mult timp. Mama sa, neputând să suporte moartea fiului ei, s-a spânzurat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006206 (s)