News Flash:

Municipalitatea timișoreană, premiată pentru performanță în administrația publică

Primăria Municipiului Timișoara a primit premiul de excelență la Gala POCA

22 Decembrie 2023
136 Vizualizari | 0 Comentarii

În cadrul Galei POCA "Performanță în administrația publică românească", organizată de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Primăria Municipiului Timișoara a fost distinsă cu premiul de excelență pentru rezultatele remarcabile obținute în implementarea proiectelor finanțate din PODCA și POCA. Recunoașterea a venit ca urmare a abordării proactive în strategia de eficientizare a participării publice, creării unui portal unic pentru interacțiunea cu cetățenii și demarării unui amplu proces de digitalizare a întregii instituții, prin crearea unei arhive digitale și îmbunătățirea competențelor digitale ale angajaților.

Primarul Dominic Fritz a subliniat importanța aprecierii la nivel național și a evidențiat eforturile depuse în atragerea fondurilor europene, cu peste 1,1 miliarde de lei semnate în contracte de finanțare în ultimii doi ani. El a subliniat, de asemenea, că recunoașterea primită onorează eforturile depuse și confirmă orientarea corectă a municipalității.

Prin implementarea portalului unic, cetățenii și firmele vor beneficia de mai multe servicii digitale, inclusiv depunerea cererilor pentru avize, certificate și alte documente, efectuarea interogărilor și plăților electronice pentru taxele și impozitele locale, primirea notificărilor și informațiilor de interes public și completarea formularelor de feedback și chestionare.

Pentru accesarea serviciilor publice locale, este necesar un cont unic pe site-ul https://www.primariatm.ro/. De asemenea, poate fi utilizată identitatea electronică națională, ROeID. La Gala POCA, au participat reprezentanți ai Comisiei Europene, ai Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, precum și beneficiari ai programului operațional, cu accent pe celebrarea valorilor de performanță, inovație, progres, calitate, eficiență, eficacitate și sustenabilitate.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005477 (s)