News Flash:

Acțiune pentru asigurarea unei capacități mai mari de depozitare a deșeurilor

DRDP Timișoara a instalat primele containere de colectarea selectivă a deșeurilor în parcările de pe centura Timișoara Nord și DN 69 Timișoara – Arad

21 Decembrie 2023
136 Vizualizari | 0 Comentarii


Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara va implementa un proiect de colectare selectivă a deșeurilor, prin instalarea de containere în parcările aflate pe drumurile aflate în administrarea instituției. Primele astfel de containere au fost deja montate pe două drumuri naționale din județul Timiș: centura Timișoara Nord și DN 69 Timișoara – Arad.

Proiectul va continua și în anul următor, acoperind întreaga zonă de activitate a DRDP Timișoara, în vederea asigurării unei capacități mai mari de depozitare a deșeurilor care erau aruncate în refugiile amenajate. În principal, în coșurile de gunoi, dar și în proximitatea lor, se regăseau hârtii, deșeuri din plastic, PET-uri și sticle.

Disponibilitatea operatorilor din județele Arad, Caraș-Severin și Hunedoara de a gestiona această inițiativă va determina amplasarea de containere similare în majoritatea parcărilor semnificative de pe drumurile naționale din zona de vest.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005337 (s)