News Flash:

Contestația i-a fost respinsă

Adrian Lulciuc, consilier local PNL la Timișoara, a pierdut primul proces cu ANI

21 Decembrie 2023
150 Vizualizari | 0 Comentarii

Adrian Lulciuc, consilier local PNL din Timișoara, a suferit o înfrângere în primul său proces împotriva Agenției Naționale de Integritate (ANI), contestând decizia care l-a declarat incompatibil.

Lulciuc, liderul consilierilor locali PNL din Timișoara, a fost anunțat de ANI în aprilie că ar fi fost în stare de incompatibilitate. Această decizie a fost luată după ce, în timpul pandemiei de COVID-19, Lulciuc ar fi vândut măști unor societăți aflate în subordinea Primăriei Timișoara, deși deținea funcția de consilier local.

„În perioada exercitării mandatului 2016 – 2020 de consilier local, societatea comercială în cadrul căreia persoana evaluată a deținut calitatea de asociat, a încheiat la data de 22 aprilie 2020, 3 contracte de furnizare produse (achiziții directe – facturi fiscale în valoare totală de 73.780 lei), cu diverse societăți înființate ori aflate în subordinea/sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Timișoara”, a declarat ANI.

Adrian Lulciuc a depus o contestație împotriva deciziei ANI, dar Curtea de Apel Timișoara a respins acțiunea formulată de către acesta în urmă cu câteva zile.

„Respinge acţiunea formulată de reclamantul Lulciuc Adrian Răzvan, în contradictoriu cu pârâta Agenţia Naţională de Integritate, ca neîntemeiată”, scrie în sentința pe scurt a Curții de Apel Timișoara.

Adrian Lulciuc poate face recurs în decurs de 15 zile de la comunicarea deciziei Curții de Apel Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005025 (s)