News Flash:

Un strop de bucurie în preajma sărbătorilor pentru cei mai puțin fericiți

335 de copii din medii defavorizate din proximitatea Timișoarei au primit daruri de la Moș Crăciun cu ajutorul angajațiilor UBC Iulius Town

21 Decembrie 2023
133 Vizualizari | 0 Comentarii

Angajații United Business Center (UBC) din Iulius Town au adus bucurie pe chipurile a 335 de copii din medii defavorizate din apropierea Timișoarei, deoarece bradul de Crăciun care îndeplinește dorințe a fost împodobit și în acest an. Scrisorile copiilor mai puțin norocoși au fost trimise către cei din UBC, iar aceștia i-au ajutat pe Moș Crăciun să le aducă daruri celor mici.

Cu siguranță, cei mai fericiți de Crăciun sunt copiii, care așteaptă nerăbdători să vadă ce daruri le aduce Moșul. Pentru cei 335 de copii din centrele de plasament, case de tip familial și familii cu dificultăți financiare, Moș Crăciun a sosit mai devreme și le-a adus, pe lângă cadourile dorite, și un strop de fericire în preajma sărbătorilor.

În acest an, spiridușii au fost angajații din clădirile de birouri ale ansamblului mixt Iulius Town, care au primit scrisorile cu dorințele copiilor și le-au îndeplinit. Comunitatea UBC s-a mobilizat, trimitând hăinuțe de iarnă, mingi de fotbal, păpuși, role, mașinuțe, jocuri educative și cărți către cei mici. Copiii nu au uitat să le amintească Moșului că au fost cuminți în acest an.

Campania "Bradul Dorințelor" a fost organizată de United Business Center împreună cu Asociația Action for People.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006586 (s)