News Flash:

Atenție!

Primăria Giarmata a dat astăzi startul unei campanii de colectare a deșeurilor electrice și electronice

17 Noiembrie 2023
160 Vizualizari | 0 Comentarii


Primăria Giarmata a lansat o campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice, oferind locuitorilor posibilitatea de a scăpa de aceste obiecte în zilele de 17 și 18 noiembrie.

Persoanele interesate pot aduce deșeurile electrice și electronice la două puncte de colectare desemnate: în Giarmata, în Zona Fosta Cantina IAS, în intervalul orar 08.00 – 20.00 vineri și sâmbătă, și în Cerneteaz, în Zona Parc Arteza, în aceleași intervale orare vineri și sâmbătă.

„Dacă nu vă puteți deplasa până la punctele noastre de colectare, aveți la dispoziție serviciul de ridicare de la domiciliu. Pentru a face o programare de ridicare, vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon 0768 250 250. Echipa va asigura preluarea responsabilă a deșeurilor din fața casei dumneavoastră. Prin participarea voastră activă, contribuiți la protejarea mediului și la promovarea unui mod de viață durabil. Haideți să facem împreună un pas important către un viitor mai curat și mai verde”, a transmis Primăria Giarmata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005004 (s)