News Flash:

Incident șocant la lăsarea serii

O tânără de 19 ani a fost jefuită și lovită pe o stradă centrală din Timișoara

16 Noiembrie 2023
126 Vizualizari | 0 Comentarii


Pe o stradă centrală din Timișoara, la lăsarea serii, o tânără în vârstă de 19 ani a fost victima unui jaf, fiind și lovită în timpul acestuia. Polițiștii au reușit să identifice autorul și să recupereze prejudiciul.

Evenimentul șocant a avut loc pe strada București din Timișoara, în seara zilei de 14 noiembrie, în jurul orei 19:40. Potrivit informațiilor furnizate de poliție, tânăra a fost urmărită și lovită din spate de către un bărbat în timp ce se deplasa pe stradă. Agresorul i-a sustras lanțul de aur de la gât. În încercarea de a se apăra, femeia a fost atacată cu un obiect ascuțit asupra brațelor, iar agresorul a fugit prin zona blocurilor. Polițiștii au intervenit ulterior, identificând suspectul și recuperând prejudiciul cauzat victimei.

„Polițiștii de investigații criminale au început de îndată cercetările, iar la data de 15.11.2023, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, bănuit de comiterea faptei a fost depistat în Timișoara. În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive”, au declarat polițiștii timișeni.

 Poliția desfășoară investigații în continuare pentru a stabili întreaga activitate infracțională a persoanei în cauză. S-a reușit recuperarea prejudiciului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005151 (s)