News Flash:

Prinși în flagrant

Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii timișoreni pentru trafic de droguri de risc

16 Noiembrie 2023
122 Vizualizari | 0 Comentarii


Polițiștii din Timișoara au reținut doi bărbați pentru trafic de droguri de risc. Unul dintre aceștia a fost surprins în flagrant în timp ce vindea aproximativ un kilogram de canabis pentru suma de 30.000 de lei.

Acțiunea a fost desfășurată de către polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, în colaborare cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara, pe data de 14 noiembrie. În aceeași zi, procurorii de la DIICOT Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea celor doi suspecți.

„Măsurile au fost dispuse după ce un bănuit a fost prins în flagrant delict, în timp ce ar fi comercializat, ca intermediar al celuilalt bănuit în cauză, aproximativ un kilogram de canabis, pentru suma de 30.000 de lei. În cursul zilei de 15 noiembrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș a dispus arestarea preventivă a bănuiților, pentru 30 de zile.”, au declarat reprezentanții IPJ Timiș.

Desfășurarea activităților a fost susținută de intervenția jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004624 (s)