News Flash:

Politist cercetat pentru fuga de la locul accidentului dupa ce a lovit un pieton pe zebra, la Timisoara

18 August 2021
643 Vizualizari | 0 Comentarii
politia1

Ancheta a politistilor timisoreni de la Rutiera in cazul unui coleg de-al lor de la Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase. Oamenii legii il cerceteaza pe acesta pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie. Totul dupa ce a lovit un pieton, pe zebra, cu o autospeciala de serviciu.
Accidentul s-a produs in 11 august, la intersectia strazii Lalelelor cu Calea Dorobantilor din Timisoara. Politistul de la Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase era in timpul serviciului si se deplasa cu o autospeciala neinscriptionata, cu numere MAI.

La un moment dat, a accidentat un tanar, in varsta de 26 de ani, care traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni. Din fericire, impactul nu a fost grav. Omul legii a luat numarul de telefon al victimei, care initial a spus ca nu are nimic si ca nu vrea sa mearga la spital. S-ar fi inteles ca politistul il va suna a doua zi sa se intereseze de starea lui de sanatate, insa nu a mai facut acest lucru.

In 13 august, tanarul accidentat a mers la Spitalul Municipal acuzand dureri in zona spatelui. Asa au aflat autoritatile ca a fost implicat intr-un accident de circulatie, fiind lovit cu masina chiar de un om al legii.

Politistii de la rutiera au deschis acum un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dar si pentru parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie. De asemenea, politistul este cercetat disciplinar pentru ca nu si-a anuntat superiorii ca a fost implicat intr-un accident de circulatie.

„In data 13 august 2021, politistii Biroului Rutier Timisoara au fost sesizati cu privire la faptul ca in data de 11 august, a avut loc un accident rutier, in Timisoara, soldat cu ranirea unui pieton, in care a fost implicat un politist din cadrul I.P.J Timis.

A fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului, in care se efectueaza cercetari sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara.

Totodata, conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Timis a dispus efectuarea de verificari pe linie disciplinara prin intermediul Biroului Control Intern”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006310 (s)