News Flash:

Face tot posibilul să se mențină în formă

Simona Halep s-a antrenat cu Marta Kostyuk, jucătoarea din Ucraina care ocupă locul 35 WTA

14 Iunie 2023
352 Vizualizari | 0 Comentarii


Simona Halep continuă să lupte pentru a-și dovedi nevinovăția după ce a fost suspendată pentru dopaj, dar în tot acest timp în care nu poate participa la nicio competiție oficială, încearcă să-și mențină forma fizică.

La vârsta de 31 de ani, Simona ocupă locul 36 în clasamentul WTA și nu a mai jucat niciun meci oficial din august 2022. Cu toate acestea, ea depune eforturi considerabile pentru a rămâne într-o condiție fizică bună, în ciuda amânării procesului pentru dopaj de trei ori.

Astfel, Simona a luat decizia de a pleca din România pentru a se antrena la academia lui Patrick Mouratoglou, antrenorul sub a cărui supraveghere se afla în momentul în care a fost depistată pozitiv la testul antidoping în timpul US Open 2022.

La o sesiune de antrenament intens condusă de Simona Halep la academia lui Patrick Mouratoglou din sudul Franței, românca s-a antrenat alături de Marta Kostyuk, sportiva din Ucraina care este partenera de dublu a Gabrielei Ruse.

Marta Kostyuk a fost cea care a împărtășit imagini de la antrenamentul desfășurat la academia lui Patrick Mouratoglou. Tânăra sportivă din Ucraina, clasată pe locul 35 în clasamentul WTA, s-a mândrit cu faptul că a avut oportunitatea să se antreneze alături de fostul lider al WTA.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006285 (s)