News Flash:

PNL cere demisia lui Darius Valcov, dupa ce acesta a publicat fisa medicala a unui protestatar #rezist

3 Septembrie 2018
752 Vizualizari | 0 Comentarii
darius valcov2

Partidul National Liberal cere demisia lui Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila, dupa ce acesta a facut publica, pe Facebook, fisa medicala a unui protestatar #rezist, care arata ca omul a fost diagnosticat cu tulburari de personalitate.
"Demisia lui Darius Valcov, adevaratul prim-ministru al lui Liviu Dragnea, care din pozitia de consilier de stat conduce guvernul Romaniei, este obligatorie! Publicarea fisei medicale a unei persoane private si difuzarea unui videoclip cu acuzatii naziste la adresa presedintelui Romaniei si a unor miscari civice democratice sunt fapte extreme de grave care atenteaza la viata privata a unei persoane, la prestigiul institutiei prezidentiale si la memoria victimelor Holocaustului. Prin aceste gesturi incalificabile, Darius Valcov arata dispretul sau fata de dreptul la viata privata al romanilor si sfideaza memoria victimelor Holocaustului care nu pot accepta folosirea in acest fel, fara scrupule, a simbolurilor naziste. Publicarea fisei medicale a unei persoane, indiferent cine este, ce calitate are, cat de apreciata sau dimpotriva, este un fapt reprobabil si chiar o infractiune. Din pacate, folosirea abuziva a informatiilor cu caracter personal de catre Darius Valcov demonstreaza inca o data ca PSD, la comanda lui Liviu Dragnea, a transformat ministerele de forta si cancelaria prim-ministrului in instrumente de politie politica impotriva opozantilor lor", scrie Ionel Danca, purtator de cuvint al PNL, pe Facebook.

Reactia vine ca urmare a publicarii, de catre consilierul premierului, Darius Valcov, a fisei medicale a unui protestatar #rezist. Ulterior, postarea a disparut, Valcov scriind: "Postarea prin care aratam ca un lider #rezist este sandilau cu acte mi-a fost stearsa".

Protestatarul Sandu Matei, cel vizat de postarea lui Valcov, a anuntat ca il va da in judecata pe consilierul premierului.


darius valcov
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007377 (s)