News Flash:

Doua ACCIDENTE grave in Suceava, in ultimele ore: cinci morti si doi raniti

2 Septembrie 2018
807 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd cluj

Cinci persoane au murit in urma a doua accidente produse, in doar cateva ore, pe soselele din Suceava. In primul caz o masina s-a rasturnat, iar in al doilea o caruta a fost lovita de un autocar care facea curse regulate pe ruta Suceava- Banesti.
Primul accident s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in municipiul Suceava, unde o masina in care se aflau 3 persoane s-a rasturant si doua dintre victime au ramas incercarate.

”La fata locului a intervenit de Detasamentul de Pompieri Suceava cu modulul SMURD si o autospeciala de descarcerari grele, doua dintre victime fiind prinse sub masina rasturnata. In urma accidentului trei persoane au decedat”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Suceava, Ionut Cobziuc

Politistii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Politie Suceava au declansat o ancheta in acest caz si urmeaza sa stabilesca cum s-a petrecut accidentul si cine este vinovat de producerea acestuia.
In al doilea accident au fost implicate o caruta si un autocar care efectua curse regulate pe ruta Suceava- Banesti, doua persoane murind si alte doua ajungand la spital.

La accidentul produs pe un bulevard situat la intrare in Suceava au intervenit mai multe autospeciale SMURD si ale Serviciului de Ambulanta Suceava.

“In accident au fost implicate patru persoane, doua dintre ele fiind gasite in stop cardio-respirator si s-au efectuat manevre de resusitare, insa a fost declarat decesul, fiind vorba de doua persoane, sot-sotie de 47, respectiv 41 de ani. O alta victima, soferul autocarului, a fost preluata de un echipaj al ambulantei si o alta a fost preluata si transporata la spital cu o alta masina”, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al ISU Suceava, Ionut Cobziuc.

Inspectoratul de Politie Suceava a declansat o ancheta si in acest caz.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006972 (s)