News Flash:

Interventie de urgenta in CURS in Muntii Fagaras. Copil de 8 ani, cazut in zona Varfului Caltun, la o altitudine de 2.527 metri

2 Septembrie 2018
858 Vizualizari | 0 Comentarii
salv

Un copil de 8 ani a fost ranit la cap si picioare, sambata dupa-amiaza, dupa ce a cazut in timp ce se afla in zona Varfului Caltun din Muntii Fagaras, iar salvatorii montani intervin pentru a-l prelua.
Potrivit Salvamont, copilul de 8 ani s-a accidentat dupa ce a cazut in zona Varfului Caltun (2.527 metri) din Muntii Fagarasului.

”Zona accidentului este foarte dificila din punct de vedere al configuratiei terenului. Pacientul este constient, dar prezinta leziuni la cap si picioare, iar salvatorii, din primele informatii obtinute, nu pot evalua cat de grave sunt leziunile sau cum vor afecta, in perioada urmatoare, starea accidentatului. Sunt alarmate si se indreapta catre locul evenimentului echipele Salvamont Sibiu din Balea si Negoiu, echipa Salvamont Arges si elicopterul SMURD Mures”, anunta Salvamont.

Varful Caltun, cunoscut si ca Cornul Caltunului, este un varf muntos in Masivul Fagaras, considerat uneori un varf dublu impreuna cu varful Lespezi, avand altitudinea de 2.505 metri.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004787 (s)