News Flash:

Perchezitii defasurate de politistii timisoreni de la transporturi in vestul tarii

14 Aprilie 2022
326 Vizualizari | 0 Comentarii
politia

Perchezitii ale politistilor timisoreni de la transporturi in Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Timis si Satu Mare. Oamenii legii au descins, marti si miercuri, in 20 de locatii, intr-un dosar deschis pentru infractiunea de folosire a functiei pentru favorizarea unei persoane. Vizat ar fi un fost director al regionalei CFR Timisoara.
 
 
Ancheta oamenilor legii de la Sectia Regionala de Politie Transporturi Timisoara vizeaza infractiuni comise in perioada 2018-2022. Oamenii legii au descins in 20 de locatii din Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Timis si Satu Mare, intr-un dosar legat de infractiunea de folosire a functiei pentru favorizarea unei persoane. Vizat, spun surse din cadrul anchetei, ar fi fostul director al regionalei CFR Calatori Timisoara, demis recent.

„Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2018-2022, un barbat, in varsta de 62 de ani, din Timisoara, ar fi atribuit contracte de prestari servicii unor societati comerciale, cu care se afla in stransa legatura, folosindu-se de functia pe care o detinea in acea perioada. In urma perchezitiilor, au fost ridicati 300 de litri de motorina, mai multe documente contabile, registre si medii de stocare. 20 de persoane au fost conduse la sediul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Timisoara, pentru audieri”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Ancheta este coordonata de un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005527 (s)