News Flash:

Politisti prinsi ca nu aveau asigurare la masini, la Deta. Au ramas fara certificate de inmatriculare, dar au scapat de amenda

13 Aprilie 2022
384 Vizualizari | 0 Comentarii
Politia

 

Actiune inedita dispusa de conducerea Politiei Orasului Deta. Toti politistii care isi desfasoara activitatea in cadrul institutiei au fost chemati pe nepregatite de acasa, iar in fata sediului, colegii lor le-au controlat actele masinilor pentru a vedea daca respecta legea. Doi politisti, dintre care unul de la Rutiera, au fost prinsi ca nu aveau asigurare.
 
 
Controlul s-a desfasurat sambata, 2 aprilie, si a fost tinut departe de ochii publicului. Seful Politiei Orasului Deta, cu acceptul conducerii IPJ Timis, „a dat alarma in unitate” si a chemat din timpul liber toti politistii care isi desfasoara activitatea in cadrul institutiei. I-a asteptat pe subalterni, insotit de un politist de la rutiera, in fata sediului politiei.

Toti oamenii legii au fost verificati daca au documente asupra lor, daca legitimatiile sunt valide, dar si daca autoturismele cu care au sosit la serviciu au asigurari, inspectii tehnice periodice sau daca respecta toate celelalte norme legale.


Topul autoturismelor preferate de romani in 2021

In timpul controlului, doi dintre politisti, printre care unul de la politia rutiera, au fost prinsi ca circulau fara asigurare. Politele erau expirate de peste o luna, iar cei doi au ramas fara certificatele de inmatriculare. In loc de amenda insa, cei doi politistii au primit avertismente.

La finalul controlului, politistii au fost trimisi sa participe la o actiune extinsa, desfasurata in zona de competenta si mediatizata ulterior.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004442 (s)