News Flash:

Proiectarea drumului de mare viteza Lugoj-Filiasi, scoasa la licitatie. ANAP verifica documentatia

13 Aprilie 2022
403 Vizualizari | 0 Comentarii
drum in lucru

Dupa lotul 2 din A1 Lugoj-Deva, Agentia Nationala pentru Achizitii Publice (ANAP) verifica acum documentatia necesara proiectarii drumului de mare viteza Lugoj-Filiasi, care va avea patru tronsoane.
Dupa anularea licitatiei pentru drumul de mare viteza Lugoj-Craiova, din cauza unor neconformitati pe teren, CNAIR anunta ca a facut demersuri pentru relansarea licitatiei de proiectare.

„CNAIR a transmis la ANAP documentatiile de atribuire pentru relansarea studiilor de fezabilitate pentru drumul de mare viteza Filiasi- Lugoj (230 km)! Asa cum am anuntat saptamana trecuta, intregul traseu va fi impartit in 4 loturi: Lotul 1: Filiasi- Drobeta Turnu Severin (70 km), Lotul 2: Drobeta Turnu Severin-Domasnea (65 km), Lotul 3: Domasnea-Caransebes (45 km) si Lotul 4: Caransebes – Lugoj (50 km). Contractele pentru fiecare din cele 4 loturi vor avea o perioada de derulare de cel mult doi ani”, anunta Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

Autoritatea are zece zile pentru a analiza documentatiile si a da un raspuns. Peste 150 de milioane de lei cu tot cu TVA a fost valoarea licitatiei initiale, adica cca. 30 de milioane de euro.

In aceeasi situatie se afla si lotul 2 din autostrada Lugoj-Deva. La o luna de la anularea primei licitatii pentru segmentul lipsa din A1 Lugoj – Deva, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu anunta relansarea licitatiei. Documentatia se afla de asemenea la ANAP pentru evaluare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007959 (s)