News Flash:

Concert de manele la Filarmonica Timisoara? Directorul institutiei: „Sub nicio forma”

14 Aprilie 2022
308 Vizualizari | 0 Comentarii
Filarmonica

Pe internet au fost puse in vanzare bilete la un concert de manele care, din descrierea evenimentului, ar urma sa fie sustinut exact la Filarmonica Banatul Timisoara. Directorul institutiei, Ovidiu Andris, atrage insa atentia ca organizatorul acestui concert a pus biletele in vanzare fara sa aiba vreo aprobare pentru locatie din partea Filarmonicii. UPDATE. Filarmonica Banatul nu organizeaza si nici nu va permite organizarea in Sala Capitol a unor concerte cu caracter artistic indoielnic
 

 
Potrivit informatiilor publicate de organizatorul concertului Jador si Aza – Dau Moda, evenimentul ar fi urmat sa aiba loc in data de 17 mai 2022, la Filarmonica Banatul Timisoara.

Ovidiu Andris, directorul interimar al institutiei culturale, transmite insa ca organizatorul a pus in vanzare aceste bilete in baza unei simple cereri, fara a avea un contract cu Filarmonica Banatul Timisoara.

„Cererea organizatorului nu a fost aprobata. Mi se pare foarte urat sa vinzi bilete intr-o astfel de situatie, orice fel de concert ar fi. Fara un contract de locatiune, fara ca macar cererea sa fi fost aprobata. Noi tot timpul verificam operatorii culturali care desfasoara evenimente in cadrul Filarmonicii Banatul Timisoara si ne intereseaza ce tip de spectacole se organizeaza in cadrul Filarmonicii deoarece ne dorim sa respectam imaginea ei”, a explicat Ovidiu Andris pentru Tion.

Acesta a mai transmis ca cererea organizatorului nu va fi aprobata. O veste probabil trista nu numai pentru unii fani, ci si pentru cei care au speculat momentul pentru a transmite ca la Filarmonica din Timisoara vom avea parte de un concert de manele.

De exemplu, consilierul local Roxana Iliescu (PRO Romania) a tinut sa il „felicite” pe directorul interimar numit de Fritz, spunand ca evenimentul „deosebit” ii face cinste noului director.

„Mi se pare ca acest eveniment este unul absolut deosebit, care ii face cinste noului director! Nici nu mai conteaza nelegalitatile facute de primarul Fritz impotriva fostului director Ioan Garboni […] Cu perspectiva unor astfel de evenimente la Filarmonica Banatul, cu atat mai mult acum, in pragul proiectului Timisoara Capitala Europeana a Culturii, putem sta linistiti ca useristii vor «salva» inclusiv cultura timisoreana!”, a transmis Roxana Iliescu pe Facebook.

Pe de cealalta parte, Ovidiu Andris da asigurari ca un astfel de concert nu va deveni realitate la Filarmonica Banatul Timisoara.

„Noi respectam imaginea Filarmonicii. Cererea organizatorului nu va fi aprobata”, a mai spus Andris.

UPDATE. Filarmonica Banatul nu organizeaza si nici nu va permite organizarea in Sala Capitol a unor concerte cu caracter artistic indoielnic
Reprezentantii primariei transmit ca Filarmonica Banatul a fost tinta unor stiri false si ii roaga pe timisoreni sa nu cumpere bilete la concerte care nu sunt anuntate oficial de Filarmonica.

„Filarmonica Banatul din Timisoara, institutie de cultura de prestigiu national, a fost azi tinta unor stiri false, lansate in spatiul public. Institutia nu organizeaza si nici nu va permite organizarea in Sala Capitol a unor concerte cu caracter artistic indoielnic.

De asemenea, Filarmonica „Banatul” din Timisoara isi rezerva dreptul de a actiona in judecata orice organizator care se foloseste de imaginea acestei institutii fara un acord prealabil stabilit printr-un contract.

Atat concertele organizate de Filarmonica „Banatul” din Timisoara, cat si cele gazduite in Sala Capitol sunt anuntate pe pagina oficiala de Facebook a acestei institutii.

Rugam timisorenii sa nu cumpere bilete la concerte care nu sunt anuntate oficial de Filarmonica Banatul.”, transmit cei de la PMT.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006125 (s)