News Flash:

Madalina Pamfile vrea sa dea lovitura cu noua ei afacere. ”Sunt insarcinata... ”

13 Octombrie 2021
651 Vizualizari | 0 Comentarii
Madalina Pamfile

Madalina Pamfile este una dintre cele mai competitive participante de la Bravo, ai stil”. Saptamana trecuta, Madalina a iesit un pic cam sifonata si suparata ca stelutele nu au fost in numar maxim, asa cum era obisnuita pana acum, dar supararea i-a trecut repede, mai ales ca a gasit cu ce sa isi ocupe timpul. Pamfile vrea sa treaca in gasca femeilor de afaceri si deja are prima idee de business cu care vrea sa dea lovitura.

Madalina Pamfile este mai hotarata ca niciodata sa devina femeie de afaceri si deja a inceput sa puna bazele primului ei business. Pamfile vrea sa isi deschisa un salon si, desi piata este deja saturata de astfel de afaceri, Madalina pariaza ca a ei este diferita si ca are toate sansele sa devina cea mai buna si sa intreaca concurenta. ”Sunt insarcinata cu un proiect nou. Si anume, un salon pe care vreau sa-l deschid. Un salon cu tratamente corporale, faciale, manichiura, pedichiura, coafor. O sa fie o chestie super-misto. Si am inceput sa alerg dupa cateva chestii si mi-a cam luat toata ziua. Sper sa reusesc sa duc la bun sfarsit planul. O sa fie wow.”, a dezvaluit Madalina Pamfile pe Instastory.

”Am acceptat provocarea «Bravo, ai stil! Celebrities» pentru a-mi pune la incercare aptitudinile stilistice. Dupa o perioada lunga in care am stat departe de camere, implicandu-ma doar in viata de familie, acum imi doresc sa imi dau un refresh, atat vestimentar, cat si emotional, vreau sa vedeti o Madalina Pamfile matura, echilibrata. Daca ar fi sa-mi definesc stilul vestimentar, ar fi in doua extreme, unul casual si unul foarte elegant, sunt adepta contextului si a locatiei, incercand sa tin pasul cu moda”, spunea Madalina Pamfile la inceputul competitiei Bravo, ai stil!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006371 (s)