News Flash:

Pana unde poate ajunge aroganta Biancai Dragusanu? ”Nu as putea sa ma indragostesc de un barbat care are Skoda”

13 Octombrie 2021
645 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu este una dintre vedetele de la noi care nu mai au nevoie de prezentare. Blondina a reusit sa isi creeze o imagine de sute de mii de euro, la propriu si la figurat, iar acum ca are lumea la picioare, isi permite sa fie mult mai selectiva cu barbatii pe care ii primeste in viata ei. Bianca nu a fost cea mai norocoasa femeie la capitolul iubire, dar macar a stiut mereu sa isi tina standardele ridicate.

Bianca este o femeie destul de sincera si asumata si mereu a spus lucrurilor pe nume, chiar daca de multe ori a ranit multi oameni cu adevarul. Bianca a fost recent invitata lui Mihai Ghita la emisiunea ”In oglinda” si, asa cum era de asteptat, blondina a dat cartile pe fata si a raspuns sincer la toate intrebarile. Iar daca pana acum mai erau persoane care nu stiau ce pretentii are Bianca sau ce asteapta de la un barbat, vedeta i-a lamurit pe toti.

''In momentul de fata iubirea incepe si se construieste cu respect, trebuie sa ma respecti, dupa care vine alt cuvant important in definitia iubirii. Trebuie sa ma adori, trebuie sa ma faci prioritate si trebuie sa-mi dai cel mai pretios lucru pe care-l avem cu totii, timp. Momentul in care eu simt toate lucrurile astea incep sa cred ca ma iubesti. Si apoi, bineinteles, ca nu pot iubi un barbat mai putin potent financiar pentru ca eu sunt o femeie care o am partea asta materiala castigata si sunt invatata sa traiesc la un anumit nivel de viata. Nu pot si mi-ar fi greu sa ma indragostesc de un barbat cu Skoda Octavia, inseamna ca ceva nu merge acolo'', a declarat Bianca Dragusanu in cadrul emisiunii moderata de Mihai Ghita.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005046 (s)