News Flash:

Cine este Ema Uta, iubita lui Alex Bodi? Makeup artista este foarte buna prietena cu Loredana Groza si Antonia

13 Octombrie 2021
589 Vizualizari | 0 Comentarii
Ema Uta

Ema Uta nu mai are nevoie de prezentare. De-a lungul timpului, aceasta devenit makeup artistul preferat al vedetelor si si-a castigat suprematia in acest vast domeniu al makeup-ului.

Ema Uta este un exemplu de ambitie si motivatie. Ceea ce pentru multi este un doar un hobby, pentru Ema a devenit un job full-time. Makeup artista se poate lauda cu un portofoliu impresionant, prin mana ei trecand Antonia, Delia, Loredana Groza, JO si multe alte artiste de la noi. Ema a reusit sa isi construiasca un imperiu din makeup, la propriu si la figurat. Atunci cand nu calatoreste in cele mai exotice locuri, valceanca isi viziteaza familia. Ema ii este profund recunoscatoare fratelui ei si datorita faptului ca a gasit un sprijin in acesta a avut ocazia sa se intalneasca cu JLo si Kim Kardashian. 

Chiar daca acum este iubita lui Alex Bodi, la inceput, Ema nu s-a lasat convinsa cu una, cu doua si a avut replica perfecta care l-a pus la punct pe Badalau: ”Facem parte din lume diferite, stie toata lume din ce imi castig existenta, de la 16 ani ma ocup cu make-up si de 7 ani predau cursuri fetelor venite din toata tara, cat si din afara, rodul muncii mele consta in faptul ca sunt o fata independenta, ma intretin singura, nu depind de nimeni, nu poate nimeni pe lumea asta sa imi probeze contrariul si tocmai din aceasta cauza poate deranjez. Nu ”negociez” vacante cu nimeni, mi le platesc singura, nu accept ”oferte” si nici propuneri, nu am nevoie si nu stiu daca conteaza, dar...poate fi dovedit usor”, a spus Ema.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006020 (s)