News Flash:

Nicole Cherry, facuta praf de catre fani din cauza unei glume nesarate. ”Nici nu stie cine esti”

2 Noiembrie 2021
355 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nicole Cherry face ce face si isi pune din nou fanii in cap. Viitoarea mamica a sarbatorit Halloweenul si a decis sa presare spiritul de sarbatoare cu o mica gluma pe care fanii ei nu au gustat-o deloc. Urmaritorii lui Nicole au inceput sa o critice si sa o traga la raspundere pentru cuvintele ”deplasate” pe care le-a spus.

Nicole Cherry a sarbatorit ultimul Halloween singura. Anul viitor, atat ea, cat si micuta Anastasia sunt asteptate sa se deghizece. Daca in alti ani Nicole opta pentru lookuri elaborate, anul acesta artista a mers pe ceva mult mai safe. Ciresica s-a costumat in pisica si fix aceeasi idee a avut-o si Kylie Jenner. Nici miliardara nu s-a dat prea mult peste cap anul acesta, mai ales ca este insarcinata si nu a putut organiza un party grandios. 

Nicole Cherry s-a grabit sa spuna ca miliardara de peste Ocean a copiat-o anul acesta in tinute, iar asta a fost de ajuns pentru ca fanii sa ia foc si sa sara cu replici dure la adresa ei. Urmaritorii au tras-o de maneca sa nu isi inchipuie prea multe, mai ales ca Kylie nici nu stie de Romania.

”Unii n-aveti simtul umorului. Doamne fereste! Cum sa credeti vreodata in viata asta ca Kylie Jenner s-ar uita la oricine din Romania sa se inspire pentru Halloween?! Era o gluma, o coincidenta amuzanta, draguta. Ma doare asa de tare capul si m-am enervat cand am citit. Fix la mine se uita Kylie”, a spus Nicole Cherry, pe InstaStory.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007309 (s)