News Flash:

Vladimir Putin i-ar fi pus pus in arest la domiciliu pe sefii serviciului de informatii externe al FSB

11 Martie 2022
446 Vizualizari | 0 Comentarii
PUTIN

Presedintele rus Vladimir Putin a „decapitat” departamentul de informatii externe al Serviciului Federal de Securitate, si i-a pus in arest la domiciliu, potrivit surselor lui Andrei Soldatov, jurnalist de investigatii si expert in serviciile secrete ruse.

„Putin pare sa fie cu adevarat nemultumit de FSB in Ucraina: a atacat Serviciul 5 SOiMS (ramura de informatii externe a FSB)”, a scris reputatul expert pe Twitter.

„Serghei Beseda, seful Serviciului, si adjunctul sau Bolukh, au fost plasati in arest la domiciliu, potrivit surselor mele din interior” , spune Soldatov.

Rusia se confrunta cu probleme in Ucraina: de la un avans blocat de conditii meteo si de rezistenta ucrainenilor, la mari probleme logistice

Potrivit mai multor evaluari occidentale, armata rusa are dificultati in domeniul informational in Ucraina, ceea ce creeaza probleme fortelor de invazie.

Pe langa unele conditii meteo care ar fi nefavorabile avansului de blindate, si ucrainenii ar fi reusit sa opuna o rezistenta credibila, executand atacuri coordonate impotriva convoaielor rusesti.

Andrei Soldatov este un jurnalist rus expert in serviciile de informatii si autor al cartii best-seller „Reteaua Rosie”. Soldatov mai este co-fondator si redactor al site-ului de investigatii agentura.ru.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006071 (s)