News Flash:

Opt tineri sirieni au incercat sa intre fraudulos in Romania din Serbia

31 Octombrie 2016
961 Vizualizari | 0 Comentarii
frontiera3
Opt cetateni sirieni, cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani, care incercau sa intre ilegal in Romania prin zona localitatii Denta, venind pe jos din Serbia, au fost depistati, luni, de politistii de frontiera. 
''O patrula formata din politisti de frontiera din cadrul Sectorului Denta, in cooperare cu jandarmi din localitate, pe timpul executarii unei misiuni de supraveghere cu autospeciala cu termoviziune, a observat pe directia localitatii de frontiera mai multe persoane care se deplasau pe jos, pe camp, dinspre Serbia spre Romania. Imediat politistii de frontiera au declansat o actiune specifica, fiind depistati opt barbati care au fost preluati si transportati la sediul sectorului pentru cercetari'', precizeaza un comunicat de presa al Politiei de Frontiera Timisoara, remis luni AGERPRES. 
Potrivit sursei citate, in urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca sirienii nu detineau documente de identitate asupra lor, acestia declarand ca au trecut ilegal frontiera din Serbia in Romania cu scopul de a ajunge intr-un stat din vestul Europei. 
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, totodata fiind anuntate si autoritatile sarbe, pentru cercetarea in comun a evenimentului si punerii in aplicare a acordului de readmisie. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005233 (s)