News Flash:

Bebelus ascuns intre bagaje de parinti pentru a-l scoate din tara fara acte, la Vama Cenad

31 Octombrie 2016
1028 Vizualizari | 0 Comentarii
bebelus bagaje
Un cuplu care voia sa-si scoata ilegal din tara bebelusul de o luna a fost depistat, sambata, de politistii de frontiera timiseni de la Vama Cenad. 
''Politistii de frontiera timiseni au descoperit un copil in varsta de numai o luna, ascuns intr-un microbuz, acoperit cu o patura de catre parintii acestuia, care intentionau sa il scoata ilegal din Romania pentru ca nu avea documente de calatorie'', se arata intr-un comunicat de presa remis AGERPRES de Inspectoratul General al Politiei de Frontiera (IGPF). 
Potrivit sursei citate, in punctul de trecere a frontierei Cenad s-au prezentat pentru a iesi din tara sapte persoane, patru barbati si trei femei, imbarcati intr-un microbuz inmatriculat in Bulgaria, iar la controlul efectuat asupra autoturismului, politistii de frontiera au descoperit copilul acoperit cu o patura, ascuns deasupra unui bagaj aflat intre doua persoane de pe scaunele din spate. 
''La cercetari s-a stabilit ca minorul era insotit de parintii sai, cetateni romani, care au declarat ca l-au ascuns pe acesta deoarece doreau sa ajunga in Italia si nu au avut timpul necesar pentru a-i face documente de calatorie'', mentioneaza sursa. 
Politistii de frontiera au intrerupt calatoria persoanelor in cauza si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la trecerea frauduloasa a frontierei de stat si complicitate la tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat, precizeaza comunicatul. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007449 (s)