News Flash:

INCIDENT aviatic: Avionul in care se afla premierul canadian Justin Trudeau s-a intors la sol, dupa decolarea spre Bruxelles

30 Octombrie 2016
926 Vizualizari | 0 Comentarii
avion acrobatie
Avionul in care se afla premierul canadian Justin Trudeau a trebuit sa se intoarca la sol, la scurt timp dupa ce decolase, din cauza unor defectiuni tehnici, reluandu-si apoi zborul spre Bruxelles, unde este asteptat pentru semnarea acortului CETA, informeaza presa canadiana.
Avionul in care se afla Trudeau a trebuit sa se reintoarca pe pista de decolare din orasul canadian Ottawa, locul de unde plecase, din cauza unor defectiuni tehnice. Plecarea acestuia spre Bruxelles fusese deja intarziata cu 90 de minute, unde urmeaza sa semneze acordul CETA.
Acordul Complet Economic si Comercial UE-Canada (CETA) va fi semnat duminica, in cadrul unui summit organizat in capitala belgiana Bruxelles, semnarea acestuia a fost initial anulata din cauza Guvernului regiunii belgiene Wallonia, din ratiuni de ordin social si ecologic.
Parlamentul regiunii belgiene Wallonia a aprobat vineri tratatul de liber schimb dintre Canada si Uniunea Europeana, CETA, punand capat astfel opozitiei sale, ce ameninta sa duca la anularea acordului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006094 (s)