News Flash:

Taximetrist jefuit la Timisoara!

31 Octombrie 2016
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
taxi jaf
Agitatie mare, in noaptea de sambata spre duminica, in zona strazii Mures din Timisoara, dupa ce un taximetrist a fost legat si amenintat de doi clienti, care apoi au disparut cu bani si mai multe obiecte electronice. Colegii taximetristului, chemati in ajutor de acesta, au reusit initial sa prinda un suspect, insa s-a dovedit ca acesta nu avea legatura cu cazul.
Jaful a avut loc in jurul orei 0.30, in noaptea de sambata spre duminica. Taximetristul a luat doi clienti care i-au spus sa mearga pe o strada laturalnica din zona Mures.
Acolo l-au amenintat cu ceea ce parea a fi un pistol, l-au legat si apoi au furat o tableta, un telefon mobil si 50 de lei si au fugit. Cand a reusit sa isi revina din soc, taximetristul si-a chemat in ajutor colegii, zeci de taximetristi sosind imediat la fata locului. Tot acolo au ajuns si politistii de la Sectia 2, care au luat primele declaratii si probe, scrie tion.ro.
La un moment dat, colegii victimei au reusit sa puna mana pe un suspect, insa s-a dovedit ca acesta nu avea nicio legatura cu cazul.
Politistii au mai multe indicii care, spera ei, ii vor conduce la prinderea autorilor.

zona mures
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005076 (s)