News Flash:

Tariceanu arunca BOMBA

31 Octombrie 2016
2061 Vizualizari | 1 Comentarii
tariceanu
Calin Popescu Tariceanu a criticat in termeni duri declaratiile lui Klaus Iohannis de la Clubul Colectiv, la implinirea unui an de la tragedia care a curmat 64 de vieti si a mutilat alte cateva zeci. Presedintele a spus ca politicienii ”care nu au inteles acest mesaj, incet, dar sigur, vor fi maturati de pe scena publica”, referindu-se la mesajul cerut, in strada, de protestari, in noiembrie 2015.

”Mi se pare o impietate si o lipsa de respect fata de cei care au ramas mutilati pe viata si fata de cei care si-au pierdut copiii si prietenii in incendiu. Face gafe dupa gafe. Vrea sa ne arate cate gafe poate sa faca. Iohannis incearca sa fie regizorul unei piese de teatru in care DNA e actorul principal. Aceasta miscare e neconstitutionala si depaseste normele statului de drept. Cetatenii vor hotari cine va guvern, nu presedintele cu tot DNA-ul lui. El e paralel cu realitatea.

El e tot politician, nu e coborat din cer cu harzobul, e tot pamantean. De ce se teme, nu va scapa. Dupa un mandat atat de prost, visele de a fi reales in 2019 sunt desarte. El nu intelege regulile de baza ale democratiei. Asa cum discuta, nu doar ca are informatii despre cine va fi pus sub urmarire penala, dar el foloseste anumite institutii ca unelte in lupta politica pentru a-si elimina adversarii. El are nevoie de un guvern marioneta dupa alegerile din decembrie. Pentru ca nu poate convinge electoratul, intentioneaza sa foloseasca anumite institutii si sa elimine anumiti adversari. El risca sa declanseze o mare criza politica.

Stiu de 2 ani de zile ca cei de la DNA cauta probe impotriva mea. Nu vor gasi nicio proba impotriva mea de coruptie, asa ca mi-au facut acest dosar. Nu m-am speriat. Aceste informatii mi-au parvenit pe anumite canale si nu erau simple speculatii.”, a spus Calin Popescu Tariceanu intr-o emisiune TV. 

mutilati incendiu iohannis dna politician criza coruptie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

costi  | #1592
Cate bombe mai are?r
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1331 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007731 (s)