News Flash:

Traian Basescu face DEZVALURI INCREDIBILE despre tragedia Colectiv

30 Octombrie 2016
1374 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat 1
Presedintele PMPTraian Basescu, a declarat, astazi, la un an dupa tragedia din Colectiv, ca daca liderii din sanatate care stiau despre dotarea spitalelor si infectiile nosocomiale fi activat mecanimele europene din primul moment numarul victimelor ar fi fost mai mic.

"Exact acum un an se producea cea mai mare catastrofa de dupa revolutie. Bilantul dramatic al tragediei - 64 de suflete tinere s-au inaltat la cer.
Si tot exact acum un an,prin toate televiziunile, lideri ai Ministerului Sanatatii, cu un tupeu greu de imginat, declarau public si ne asigurau ca pot face fata dezastrului, ca spitalele au tot ce le trebuie, ca suntem pregatiti, ca avem conditii precum in Germania, intirziind cu o saptamana declansarea mecanismelor europene pentru situatii de urgenta.

Cu siguranta, daca liderii din sanatate care stiau si dotarea spitalelor si despre infectiile nosocomiale din spitale ar fi activat mecanismele europene din primul moment, astazi, numarul victimelor ar fi fost mai mic. De aceea este greu de acceptat ca vinovatii pentru moartea celor 64 de tineri sunt doar printre functionari marunti.

Dumnezeu sa ocroteasca sufletele celor inaltati la cer si sa-i intareasca pe cei raniti dar ramasi pe pamant in grea suferinta. Condoleante familiilor celor disparuti", a scris pe Facebook fostul presedinte Traian Basescu.

presedintele pmp traian basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006294 (s)