News Flash:

Codin Maticiuc a ajuns casier la Kaufland. „E o meserie cu sens, asa consider eu”

23 Decembrie 2021
395 Vizualizari | 0 Comentarii
Codin Maticiuc

Codin Maticiuc si-a pierdut din reputatia de „crai de Dorobanti”. Acum, acesta s-a apucat sa scrie carti si, in timp ce primul lui material a fost mai mult o confesiune a aventurilor din timpul tineretii, cea de-a doua carte este o premiera pentru piata de la noi. Codin a lansat primul carte despre Nutu Camataru, o carte la care a lucrat intens alaturi de personajul principal.

Acum, Codin a vrut sa experimenteze cu este munca de jos si a ajuns sa fie casier la un supermarket. Vedeta se va afla la casele de marcat din magazinul Kaufland de pe strada Barbu Vacarescu 120, intre orele 15:00 si 17:00. Incasarile din acest interval vor fi inzecite si donate pentru campania Spitale publice din bani privati, de catre Fundatia Metropolis. Bucurestenii care vor sa participe la campanie trebuie sa isi faca cumparaturile de la Kaufland Barbu Vacarescu, in intervalul 15:00-17:00, astazi, 23 decembrie.

#VremeaFaptelorBune

Astazi ne vedem cu Codin Maticiuc la casele de marcat din magazinul Kaufland de pe strada Barbu Vacarescu 120, intre orele 15:00 si 17:00.

Suma incasata in acest interval de la clientii Kaufland care vor face cumparaturi in magazinul de pe bulevardul Barbu Vacarescu nr. 120 – 144, va fi inzecitasi donata catre campania #SpitalePubliceDinBaniPrivati, derulata de Fundatia Metropolis.

Sau, cum spune si Codin: ”Sa muncesti ca sa faci bine, asta consider eu a fi o meserie cu sens. Asa ca am acceptat imediat provocarea prietenilor mei de la Kaufland de a fi casier.

Cu o conditie. Ca tot ce incasez de la clienti sa fie inzecit de Kaufland. Fondurile merg catre cei care-si doresc doar sa fie sanatosi, nu doar de sarbatori, ci tot anul. #KauflandRomania”, se arata in postarea hipermarketului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004555 (s)