News Flash:

Ce nu a avut voie sa faca Reghe timp de 16 ani. Anamaria Prodan a recunoscut. „Nu i-am permis... ”

23 Decembrie 2021
1263 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan s-a saturat sa se discute mereu despre divortul ei de Reghecampf. Impresara vrea sa aiba parte de liniste, astfel incat sa se poata ocupa de adevaratele probleme. Din pacate, dorinta ei nu poate deveni realitate prea curand, caci toata lumea este curioasa de ce se intampla in familia ei. 

Scandalul din familia Reghecampf este departe de a ajunge la final. In timp ce Reghe s-a afisat mai fericit ca niciodata alaturi de noua lui iubita, Anamaria Prodan continua sa faca declaratii care socheaza intreaga lume. 

Anamaria Reghecampf nu ii vede un viitor prea stralucit lui Reghecampf, spunand ca problemele din viata personala isi vor pune amprenta pe cariera sa si nu va mai obtine aceleasi rezultate ca altadata.

”Despre Reghe ce pot sa spun? Doar sa zambesc, oarecum. Cand esti foarte stresat cu activitati mondene nu ai cum sa faci performanta in fotbal. Eu, timp de 16 ani, nu i-am permis lui Reghecampf sa aiba activitati mondene in afara bunului simt. Iar asta pentru ca nu poti sa te joci cu banii oamenilor, cu banii investiti.

Cand mintea ta este cu totul si cu totul in alta parte, cand esti preocupat sa iti faci amantele cunoscute si sa te faci de ras secunda de secunda, zi de zi, e greu sa faci performanta. Bine ca are clauza de reziliere, altfel era dat afara de mult timp.

Cred ca are clauza vreo 300.000 (n.r.– euro), dar probabil Rotaru nu are bani acum pentru clauza de reziliere. Dar va spun ca va fi din ce in ce mai rau. Macar atat a invatat de la mine, sa isi puna clauza de reziliere in contract, altfel era dat afara. Daca va continua asa va fi ‘out from football’, nu in play-out.

Acum inteleg de ce a fost dat afara de peste tot. Care erau preocuparile lui Reghe. Viata lui s-a impartit intre minciuna si nenorociri. Chiar imi pare rau ca a ajuns o umbra a antrenorului care era numarul 1 de la noi, atunci cand noi, familia, ii eram alaturi”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007766 (s)