News Flash:

A murit Marcel Popescu, fostul presedinte al Clubului Sportiv Dinamo

23 Decembrie 2021
396 Vizualizari | 0 Comentarii
Marcel Popescu

Doliu in lumea sportului! S-a stins din viata in mod fulgerator, atunci cand nimeni nu se astepta, Marcel Popescu, fostul presedinte al CS Dinamo. Fostul presedinte al CS Dinamo, Marcel Popescu, a murit la varsta de 72 de ani, asa cum a anuntat pe Facebook ofiterul de presa al FC Dinamo, Ionel Culina.


Marcel Popescu s-a nascut pe 20 noiembrie 1949. Si-a inceput cariera aproximativ 10 ani mai tarziu, in anii 60′, atunci cand a practicat atletismul. Ulterior, Marcel Popescu a jucat fotbal la Dinamo Victoria, dar a fost si membru al Consiliului de Administratie al FC Dinamo si purtator de cuvant al clubului.


Fostul presedinte al CS Dinamo a fost si vicepresedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, insa a activat si in cadrul comitetelor federale de baschet, box si tenis, indeplinind functii privind relatiile cu presa.

„Dumnezeu sa te odihneasca, Marcel Popescu!

La finalul anului 1999, Marcel Popescu lasa liber postul de ofiter de presa al fotbalului dinamovist pentru a prelua functia de presedinte al CS Dinamo.

Multumesc, Marcel Popescu, pentru tot ce ai facut pentru culorile clubului pe care l-ai iubit neconditionat pana astazi!

Implinise 72 de ani luna trecuta, pe 20 noiembrie. Sincere condoleante!”, este mesajul transmis de Ionel Culina, pe Facebook., informeaza SpyNews.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006940 (s)