News Flash:

Leonardo DiCaprio a postat o imagine cu Romania in plin razboi dintre Ucraina si Rusia

18 Martie 2022
281 Vizualizari | 0 Comentarii
Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio nu a putut ramane indiferent la cele mai recente evenimente care se intampla la granita Romaniei. Actorul s-a alaturat miilor de vedete care ii sustine pe refugiatii din Ucraina si a decis sa faca un gest umanitar si spera sa-i motiveze pe cati mai multi sa faca la fel.

Leonardo DiCaprio este alaturi de refugiatii ucraineni care au fugit din calea atacurilor rusilor. Actorul a postat cateva imagini pe Instagram, printre care si din Romania. DiCaprio lauda initiativa organizatiilor umanitare care au fasut mai usoara suferinta celor care au fugit din calea bombardamentelor. Prima footgrafie care apare in postre este de la organizatia „SavetheChildren' si arata o mama alaturi de cei doi copii, ajutata

Victimele razboiului din Ucraina au pierdut totul, de la cei dragi pana la materiale de baza pentru supravietuire. Organizatii umanitare precum •SavetheChildren, •careorg •IRC si •refugees sunt la fata locului, dedicandu-si personalul si resursele pentru a sprijini familiile si oamenii nevinovati', a scris Leonardo DiCaprio pe Instagram.

Saptamana trecuta, Leonardo DiCaprio isi manifesta preocuparea pentru situatia razboinica din Ucraina. Actprul s-a mobilizat exemplar si a anuntat ca a donat 10 milioane de euro pentru fortele armate. Cazul incepe sa se complice abia acum cand a iesit la iveala faptul ca banii donati de Leonardo nu au ajuns la destinatarul corect. 

Acum, la aproape o saptamana de cand presa internationala l-a laudat pe Leo, a iesit la iveala faptul ca totul a fost o farsa. Actorul nu a donat 10 milioane de dolari si nici nu are vreo legatura cu Odesa. O sursa apropiata actorului a declarat ca acesta s-a implicat in cazul Ucrainei, dar nu asa cum s-a speculat. Fondul International Visegrad a declarat ca in cont nu a fost incasata nicio donatie de 10 milioane de dolari din partea lui DiCaprio catre Ucraina.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004961 (s)