News Flash:

Ce spune Laura Cosoi despre Smiley, la 10 ani de la despartire

18 Martie 2022
387 Vizualizari | 0 Comentarii
Laura Cosoi

Laura Cosoi si Smiley au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul de la noi. Multa lume i-a vazut mergand impreuna spre altar, dar se pare ca soarta a avut alte planuri pentru ei. Cei doi s-au despartit cand fanii se asteptau cel mai putin, iar acum, fiecare dintre ei este fericit alaturi de alte persoane.

Smiley a fost mult timp unul dintre cei mai ravniti burlaci de la noi din tara. Chiar daca acum are o relatie frumoasa cu Gina, asta nu inseamna ca duce lipsa de admiratoare. Andrei este un barbat diplomat si asumat si nu s-a ferit niciodata sa spuna lucrurilor pe nume, inclusiv in situatia in care trebuie sa vorbeasca despre fostele lui partenere.


Smiley a fost mereu un cuceritor, iar stilul a fost intotdeauna de partea lui. Inainte de a forma un cuplu cu Gina Pistol, Smiley a mai avut iubite cunoscute, iar una dintre cele mai mediatizate relatii de dinaintea celei cu Gina a fost cea cu Laura Cosoi. Cei doi au format mult timp unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi si, desi multi ii vedeau in fata altarului, Smiley si Laura au decis sa puna capat amiabil relatiei. Smiley si Laura au avut o relatie mai bine de cinci ani, iar asta i-a facut sa se cunoasca foarte bine si, aparent, sa isi aminteasca unul de altul si peste ani buni.

„Mi se pare asa si ciudat, pentru ca au trecut atat de multi ani, practic vorbim despre o alta viata, o viata de demult.

Nu stiu, interesul chiar nu il inteleg, insa e important, cand doi oameni sunt adulti, la casele lor, sa aiba o relatie frumoasa, civilizata, de nu stiu, de comunicare, pana la urma', a declarat Laura Cosoi pentru unica.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006720 (s)