News Flash:

Prajitura de care sotia lui Mircea Badea este dependenta. Cum poti prepara, la tine acasa, desetul preferat al lui Carmen Bruma

21 Martie 2022
718 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen Bruma

Carmen Bruma este recunoscuta in mediul online pentru stilul de viata sanatos pe care il promoveaza. Vedeta nu doar ca pune in aplicare tot ce stie pe propria persoana, dar a ajutat mii de persoane sa ajunga la dimensiunile dorite.

Carmen Bruma este una dintre femeile de succes din Romania. Aceasta a reusit sa isi transforme pasiunea intr-o afacere care ii genereaza un venit considerabil anual. Sotia lui Mircea Badea reprezinta un model pentru sutele de mii de fani care o urmaresc si care ii cer constant sfaturi de nutritie. Totusi, Carmen a recunoscut ca are anumite deserturi preferate in fara carora cedeaza. Chiar daca este vorba despre ulte calorii, sotia lui Mircea Badea nu ar putea spune niciodata „nu” unui ecler, mai ales daca este cu ness.

"7 zile fara zahar. Inca 7 si gata. Vreau sa-mi scrieti cum sunteti, nu o sa va zic ca mie imi este usor, ca nu imi este pofta. Nu, imi e pofta, adica as manca o amandina.  Nu amandina, de fapt, as manca un ecler cu ness. In perfuzie mi l-as pune, sa dureze mai mult, dar sunt ok.  Adica cel mai greu mi-a fost ieri, sambata… inca 7 zile si gata, rezistam", a spus vedeta pe Instagram.

Ai aici reteta.

INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURA
 800 ml smantana pentru frisca
 esenta/baton vanilie
 3 linguri zahar (sau mai mult, dupa gust)
 2 linguri ness


INGREDIENTE PENTRU GLAZURA
 350 g zahar pudra
 3 linguri apa
 2 linguri ness
 esenta de cafea


MOD DE PREPARARE:

  1. Intr-o craticioara, pune la fiert apa, laptele, untul, zaharul si sarea, iar cand acestea fierb, adauga faina, amestecand continuu, pentru 2-3 minute.  Cand aluatul se grupeaza si se desprinde de margini da-l de pe foc si pune-l intr-un bol de mixer.
  2. Bate aluatul cu cele 3 oua, adaugate pe rand si mixeaza pana cand aluatul e omogen si se tine de paletele mixerului.
  3. Pune coca intr-un pos de ornat si formeaza eclerele de ~12-15 cm lungime, la distanta unul de altul, intr-o tava tapetata cu hartie de copt si pudreaza-le cu putin zahar pudra. Da eclerele la cuptor la 200 grade pentru 5 minute, apoi la 180 grade pentru 30 minute.
  4. Odata ce timpul s-a scurs, stinge cuptorul si lasa-le sa se raceasca cu usa deschisa pentru 15 minute. In rastimp, bate smantana pentru frisca cu celelalte ingrediente pentru umplutura. Daca folosesti baton de vanilie, taie-l longitudinal si preseaza-l pentru a scoate toate semintele, apoi adauga-le in compozitie.
  5. In zaharul pudra pentru glazura, adauga apa rece putin cate putin, alaturi de cele 2 linguri de ness si esenta de cafea. Amesteca inainte de a adauga o alta lingura de apa, iar cand compozitia e similara unei ciocolate topite, e gata pentru a fi folosita.
  6. Umple posul cu crema de cafea, da cate 2 gauri in fiecare ecler pe dedesubt, apoi umple eclerele. Scufunda fiecare ecler umplut in glazura, cu susul in jos, apoi lasa-le la racit pentru minim 0 ora inainte de servire.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006052 (s)