News Flash:

Ionut Belei si-a cerut iubita in casatorie, dar s-au despartit. Cu cine se iubeste acum castigatorul Chefi la cutite?

29 Octombrie 2021
501 Vizualizari | 0 Comentarii
Ionut Belei

Ionut Belei nu are nevoie de prea multe prezentari. Concurentul din echipa lui Sorin Bontea a venit la emisiune si si-a indeplinit unul dintre cele mai mari visul. Ionut a plecat acasa cu 30.000 de euro si, chiar daca nu se bucura de atata popularitate ca adversara lui, Roxana Blenche, nu se poate plange.

Ionut Belei a pasit in culisele Chefi la cutite timid, dar cand a ajuns la bancul de gatit, a uitat de toate emotiile. Ionut i-a impresionat din prima pe chefi, iar Bontea i-a dat direct cutitul de aur. Ionut nu doar ca stia sa gateasca, ci stia sa faca si arta in farfurie cu preparetele lui. Pe parcursul intregii competitii a demonstrat ca isi merita locul in concurs, iar la dueluri era abonat la punctajul maxim.


Ionut Belei a fost sussinut pe intreg parcursul competitiei de familie si de iubita sa, Sabina. De fiecare data cand avea ocazia, acesta spunea cat de mult inseamna Sabina pentru el si cat de mult o iubeste. Dupa ce a plecat acasa cu marele premiu de 30.000 de euro, Ionut  nu a mai stat pe ganduri. Aceasta i-a oferit Sabinei inelul si a cerut-o de sotie. Cei doi se pregateau de nunta, doar ca planurile lor nu au mai functionat. La cateva luni de la cererea in casatorie, Ionut a anuntat ca s-a despartit de iubita lui.


Castigatorul Chefi la cutite nu a pierdut deloc timpul. Ionut Belei a facut imediat o noua cucerire si deja s-a afisat pe Instagram cu ea. Momentan, acesta nu vrea sa o faca cunoscuta publicului pe iubita lui. Cel mai probabil, de data asta, vrea sa aiba o relatie departe de ochii curiosilor. Nu este exclus ca popularitatea imediata a lui Ionut sa fii fost unul dintre motivele despartirii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006058 (s)