News Flash:

Iulia Albu a ajuns la Asia Express, dar concurentii nu au fost incantati sa o vada. ”Pinata mergatoare”

1 Noiembrie 2021
442 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulia Albu

Ca in fiecare sezon, Asia Express are o multime de surprize pentru concurenti. Competitia incepe sa fie din ce in ce mai stransa, iar probele din ce in ce mai grele. Editia de aseara a fost una plina de sare si piper. Personajul misterios si-a facut aparitia si clar nimeni nu se astepta la o asemenea prezenta plina de glam si stil.

Iulia Albu a invatat ca ”niciodata sa nu spui niciodata”. Vedeta a dat comfortul de acasa pe agitatia din Asia Express. Iulia a fost invitatul special al editiei de seara trecuta. Echipele au fost uimite sa o vada, mai ales ca intrarea ei nu a fost deloc una obisnuita. Iulia Albu a aparut la fix. Concurentii au avut o proba de reinterpretare a unor tinute, iar Iulia era cel mai potrivit jurat. Aceasta a coborat dintr-o lumuzina, a pasit pe covorul rosu si a inceput sa faca ordinea. La propriu.


In functie de cat de bine s-a descurcat echipele in conceptia ei, Iulia Albu a decis oridinea plecarii in cursa. Concurentii nu prea au fost incantati sa o vada, in special Emi si Cuza. Cei doi au spus ca nu au tangenta cu lumea modei si nici nu oamenii care se pricep la asta. Prin urmare, Cuza nu s-a putut abtine si a comparat-o pe Albu cu ”o piñata mergatoare” si s-a amuzat de pantalonii ei.
”Avea niste pantaloni pe care ii matur eu dupa petreceri.”


Iulia Albu a fost ”handicapul” echipei Natanticu care a fost salvata data trecuta. Eliza si Cosmin au trebuit sa faca autostopul in formula de trei. Cei doi nu au fost incantati la inceput, dar lucrurile s-au schimbat pe parcurs. Iulia nu a fost deloc fitoasa, ba din contra. Vedeta a fost cuprinsa de spiritul competitiei si a oprit aproape toate masinile pentru echipa ei. Cel mai dezavantaj a fost Cosmin care a trebuit sa care bageje in plus.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005660 (s)