News Flash:

Gina si Smiley, primele probleme in viata de parinti. ”Cum traieste tatal si cum traieste femeia sunt doua chestii diferite”

20 Septembrie 2021
404 Vizualizari | 0 Comentarii
Smiley Gina

Pe Gina si pe Smiley rolul de parinti i-a luat prin surprindere. Gina a aflat ca este insarcinata fix cand se astepta cel mai putin, iar asta a facut ca vestea sa fie mult mai emotionanta pentru cei doi. Chiar daca au trecut sase luni de cand micuta Josephine a venit pe lume, Gina si Smiley inca mai au multe de invatat si nimeni nu a zis ca viata cu un bebelus este usoara.

De ceva timp incoace, de cand nu mai are la fel de multe concerte ca inainte, Smiley s-a apucat sa modereze o emisiune pe Youtube care este foarte apreciata in randul fanilor. Artistului i-au trecut pragul zeci de invitati, dar abia acum si-a facut curaj sa o cheme chiar pe partenera lui de viata, pe Gina. Aceasta s-a simtit in elementul ei si a povestit fara inhibitii despre cum l-a cucerit pe Smiley si despre cum si-a dat seama ca el este omul langa care vrea sa ramana toata viata. Tot la emisiunea ”8, 8 si ceva fix” Gina a povestit despre cat de greu i-a fost cu un copil mic si cat de mult a plans fara ca Smiley sa stie.

”Cum traieste tatal prima perioada si cum traieste femeie sunt doua chestii foarte diferite. E mult mai usor sa fii tata. Eu credeam ca sunt pregatita, dar treci printr-o furtuna hormonala, care te lasa un pic ravasita, te uiti in oglinda si nu te mai recunosti. (...) Plangeam pe urma, cand nu ma vedeai tu. M-ai vazut plangand de foarte putine ori, dar eu plangeam de mult mai multe ori.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004983 (s)