News Flash:

Oina, un sport care nu a fost uitat

O româncă stabilită în Franța, a promovat România prin intermediul unei lucrări în care a introdus și oina

18 August 2023
217 Vizualizari | 0 Comentarii


Un număr tot mai mare de români care trăiesc în afara granițelor țării sunt tot mai interesați de oină, un sport pe care îl promovează cu mândrie în comunitățile în care trăiesc în prezent, ori de câte ori au ocazia.

Un exemplu în acest sens este Andreea Ioniță, care locuiește în Franța de peste 15 ani, dar care nu și-a uitat rădăcinile. Andreea a creat o lucrare în care a evidențiat o serie de aspecte interesante pe care le considera demne de promovat din România, printre care s-a numărat și jocul de oină.

De asemenea, Federația Română de Oină i-a sprijinit inițiativa, dorind ca această colaborare să continue, inclusiv prin furnizarea de informații despre jocul de oină copiilor din Franța, potrivit informațiilor de pe cugetliber.ro

„În cadrul întâlnirii care a avut loc la Bucureşti, au fost stabilite modalităţile de lucru pentru materializarea discuţiilor avute. Mulţumim mult, Andreea, pentru disponibilitatea manifestată şi îţi dorim mult succes!”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Oină, constănţeanul Nicolae Dobre. 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006459 (s)