News Flash:

A avut ghinion duminică seară

Farul Constanţa a fost învinsă de Petrolul Ploiești cu scorul de 2-3

7 August 2023
221 Vizualizari | 0 Comentarii


Duminică seara, Petrolul Ploiești a câștigat în fața echipei Farul Constanța cu scorul de 3-2 (0-0) pe teren propriu, într-un meci din etapa a patra a Superligii de fotbal.

Petrolul a condus cu 2-0, datorită golurilor marcate de brazilianul Jair (minutul 48) și Gheorghe Grozav (minutul 68) cu un șut de la distanță, însă Farul a reușit să egaleze prin golurile brazilianului Mateus Santos (minutul 73) și al lui Nicolae Carnat (minutul 90), care a deviat inspirat șutul lui Tudor Băluță.

Nigerianul Christian Irobiso (minutul 90+3) a înscris golul victoriei pentru echipa din Ploiești.

Echipele de start au fost următoarele:
Petrolul (antrenor Florin Pîrvu): Zima - Papp, Meijers, Ticu - Doua (înlocuit la minutul 88 de Dumitriu), Hanca (înlocuit la minutul 79 de Purtic), Seto, Tavares, Musi (înlocuit la minutul 84 de Constantinescu) - Petrovic (înlocuit la minutul 79 de Irobiso), Grozav (înlocuit la minutul 84 de Gomes). Rezerve: Eșanu - Rădulescu, Jefferson, Răducan.

Farul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Buzbuchi - Sîrbu (înlocuit la minutul 79 de Dussaut), Larie, Boli, Kiki - Artean, Nedelcu (înlocuit la minutul 79 de Băluță), Grameni (înlocuit la minutul 64 de Carnat) - Vînă, Rivaldinho (înlocuit la minutul 79 de Andronache), Sali (înlocuit la minutul 64 de Mateus). Rezerve: Aioani - Queiros, N. Popescu, Vianna.

Pentru Farul, acesta este al doilea eșec consecutiv în campionat, după ce au pierdut cu 1-3 în fața echipei Poli Iași pe teren propriu.

„Ăsta e fotbalul, așa se întâmplă când primești goluri ușor. Probabil, trebuie să lucrăm mai mult defensiv, să ne apărăm mai bine. Mă îngrijorează, anul trecut nu primeam multe goluri, acum primim, poate deveni o problemă.

E doar conectarea, atitudinea, determinarea, să ne apărăm mai bine. În atac, mai avem mult de lucrat, dar trebuie să ne apărăm mult mai bine", a spus Gică Hagi la finalul partidei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006340 (s)