News Flash:

Pas important pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Ciclistul român Vlad Dascălu a ocupat poziția a cincea în cursa de cross-country mountain bike din cadrul Campionatelor Mondiale de la Glasgow

16 August 2023
199 Vizualizari | 0 Comentarii

Ciclistul român Vlad Dascălu a ocupat poziția a cincea în cursa de cross-country mountain bike din cadrul Campionatelor Mondiale desfășurate la Glasgow, Scoția. Această performanță reprezintă un pas semnificativ în direcția calificării sale la Jocurile Olimpice din Paris 2024.

Vlad Dascălu a trecut linia de sosire cu o diferență de doar 0,54 secunde față de câștigătorul cursei, britanicul Tom Pidcok. Samuel Gaze din Noua Zeelandă a ocupat locul doi, iar pe locul trei s-a clasat elvețianul Nino Schurter. Aceștia doi primele poziții au obținut calificarea directă la Jocurile Olimpice din anul următor.

Câștigător al Campionatului European la Jocurile de la Cracovia, Vlad Dascălu a reușit să se apropie cu această performanță de locurile care asigură calificarea la Jocurile Olimpice din Paris. Cu toate acestea, el va trebui să aștepte până în luna mai a anului 2024 pentru a primi oficial statutul de sportiv calificat pentru competiția olimpică.

Echipa de suport a lui Vlad Dascălu include antrenorul Paulo De la Fuente Perez, managerul Tudor Oprea și mecanicul Angel Gomez.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004704 (s)